2023 Sonbahar Saç Kesimleri | Kızlara Moda

2023 Sonbahar Saç Kesimleri

2023 Sonbahar Saç Kesimleri

Bu yazımızda sizlere en çok merak ettiğiniz konulardan olan 2023 Sonbahar Saç Kesimleri ile ilgili bilgiler vereceğiz. Bildiğiniz gibi yaz aylarında güneşin etkisi ile yıpranan saçlar için bakım yapmak adeta bir gereklilik oluyor. Bu nedenle de gerek saçları kestirmek gerekse saç renklerinde değişiklik yapmak kaçınılmaz oluyor. Biz de bu yazımızda hem saçlarınızın bakımını hem de saçlarınızın güzel bir görünüme sahip olmasını sağlayacak birkaç saç kesim modelini derledik.

1.Küt Kesim Saçlar

Etrafımızda da gördüğümüz gibi bu yıl küt kesim saçlar oldukça popüler durumda. Hem küt bob saçları hem de küt lob saçları tercih edenlerin sayısı da gitgide artmakta. Eğer uzun saçlara sahipseniz ve saçlarınızın birden bob tarzı saçlara sahip olmak istemiyorsanız küt kesim lob saçları denemenizi öneririz. Çünkü küt lob kesim saçlar kadınlara oldukça modern bir görünüm vermekte. Elbette küt bob kesimler de bu aralar oldukça popüler. Fakat bu kesimi tercih etmeden önce iyi düşünmenizde fayda var.

kut-sac-modelleri

2.Shag Kesim Saçlar

Bu saç kesimi ise son yıllarda oldukça popüler olmaya başladı. Özellikle bazı ünlülerin bu saç kesimini tercih etmesiyle birlikte bu popülarite gitgide artmakta. Shag kesim saçlar genel olarak lob kesim olarak karşımıza çıkmakta ve bu saç kesimine kaküller de eşlik etmekte. Saçın kendi dalgasıyla birlikte yapılmamış ve dağınık bir görünüme sahip olan saçınız ayrıca doğal bir görünüme de sahip oluyor.

son-moda-shag-sac-modelleri

3.Kıvırcık Kaküllü Saçlar

Hepimizin bildiği gibi kıvırcık saça sahip kadınlar kakül bırakma konusunda oldukça çekingendir. Fakat bu çekingenliği bir kenara bırakma vakti geldi. Çünkü 2023 Sonbahar saç kesimleri içerisinde kıvırcık kaküllü saçlar oldukça trend. Bu kesim modeli biraz önce belirttiğimiz Shag kesim saçların kıvırcık saçlar için olan hali. Shag kesim de olduğu gibi saçlarınızın dağınık ve yapılmamış bir görünümde olacak. Eğer sizde kıvırcık saçlara sahipseniz bu modeli denemenizi öneririz.

2015-kivircik-sac-modeli

 

Saç modeli fikirleri ile ilgili saç kategorimize göz atabilirsiniz. Saç kategorimizde saç renkleri, saç modelleri, saç bakımı ile ilgili harika fikirler bulunmaktadır. Bayanın en önemli noktalarından biri de sağlıklı saçlar olduğunu unutmayın.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?