2023 Sonbahar Kış Çanta Kombinleri | Kızlara Moda

2023 Sonbahar Kış Çanta Kombinleri

2023 Sonbahar Kış Çanta Kombinleri

Bildiğiniz gibi sıcak yaz aylarından serin sonbahar aylarına geçmiş bulunuyoruz. Yaşanan bu mevsim değişikliği kıyafetlerimizden saçlarımıza hemen her şeyimizi değiştirmemize neden olmakta. Yazlık kıyafetlerden kışlık kıyafetlere geçiş yapmaya başladığımız bu dönemde aksesuarlar da değişime ayak uydurmak zorunda kalıyor. Özellikle de çantalar bu aksesuarların başında geliyor. Biz de bu yazımızda sizler için 2023 sonbahar kış çanta kombinleri hakkında birkaç bilgiyi bir araya getirdik. ‘Bu sezon hangi modeller trend olacak?’, ‘Çantalarda hangi detaylar ön plana çıkacak?’  gibi sorulara bu yazımızda cevap vermeye çalışacağız.

2021 – 2022 Kot Kombin ve Trendleri

1.Çapraz Çantalar

Son yılların sokak modası olan çapraz çantalar bu sezon da oldukça trend olacak gibi görünüyor. Çeşitli modellerde karşımıza çıkacak bu çantalar koruma duygusu olanlar için adeta ideal çantalardan. Sokak modasında da çok sık göreceğimiz bu çantalara siz de dolabınızda bir yer açmalısınız.

capraz-canta

2.İpli Torba Çantalar

Bu çantalar da son birkaç sezondur oldukça moda durumda. Hem yazlık modelleri hem de kışlık modelleri olan bu çantalar bu sonbahar kış sezonunun da trendleri arasında yer alacak gibi duruyor. Hem şık hem de kullanışlı olması bu çantaları da ön plana çıkaran bir başka sebep. İster kadife isterseniz de deri modellerini bulabileceğiniz bu çantalara da dolabınızda yer açmanızı öneririz.

ipli-canta-trendleri-kis-2017

3.Geometrik Çantalar

Köşeli çantalar da denilen bu çantalar, kare ve dikdörtgen şeklinde olup kullanımı pratik çantalardandır. Bu çantalar da son birkaç sezondur trend durumda. Fakat bu sene tasarımcılar bu çantalara yeni detaylar eklemeyi unutmamış. Çok farklı desenlerle karşımıza çıkacak bu çantalara ünlü markaların koleksiyonlarına bakarak göz gezdirebilirsiniz.

koseli-cantalar

4.Kürk Detaylı Çantalar

Sonbahar ve kış sezonunun olmazsa olmazı kürk detaylarıdır. Elbette bu durumdan çantalarda nasibini almış durumda. Hem omuz askılı hem de el çantalarında kürk detaylarını bu sezon oldukça fazla göreceğimizden eminiz. Eğer kürk detaylarını seviyorsanız bu çantalara dolabınızda yer açmanızı tavsiye ederiz.

hobo-canta

5.Zarf Çantalar

Bu sezon trend olacak çanta modelleri arasında zarf çantalarda bulunuyor. Gece ya da gündüz olması fark etmeksizin uygun bir kıyafetle kombinleyebileceğiniz bu çantalar birçok markanın koleksiyonunda kendisine yer bulmakta. Kombin kategorimiz için tıklayın.

zarf-canta

Yarım Ay ve Hilal Çantalar

Bu çanta stilleri de son yıllarda gitgide popüler olmaya başladı. Anlaşılan bu sezon bu çantaları daha da fazla göreceğiz. Hem şık durması hem de çok kullanışlı olmaları sebebiyle birçok kadının tercih edeceği çanta modelleri arasında geliyor.

Zincir Askılı Çantalar

Hemen her sezon görmeye alıştığımız zincir askılı çantaları bu sezon da görmeye devam edeceğiz. Bu sezon metalik kayışlarla da görmeye başlayacağımız bu çantalar, oldukça tercih edilen modeller arasındaki yerini devam ettireceğe benziyor.

zincir-askili-cantalar

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?