2022-2023 Sonbahar/Kış Renk Trendleri | Kızlara Moda

2022-2023 Sonbahar/Kış Renk Trendleri

2022-2023 Sonbahar/Kış Renk Trendleri

Pistlerden gelen yansımalar 2023 sonbahar-kış için göz kamaştırdı. 2023 moda renkleri içerisinde beklenmeyen yansımalar görmek mümkündü. Bu soğuk günlerde renklerin kıyafetlerini nasıl canlandırdığı yapılan defilelerde gördük. Tasarımcıların ruh halini etkilemek için daha sıcak tonları kullandığını net bir şekilde gördük. 2023 yılına girilirken tasarımcılar canlı, hareketli, özel ve bir o kadar da romantik tonları kıyafetlere taşımışlardı. Sizlerde bu fikirlerden ilham alarak tercihlerinizi yaptığınızda son derece modaya uymuş olacaksınız. Yeni yılla beraber ayrıntılara dikkat ederek stilinizi geliştirmelisiniz.

 

 

 

2022-2023 Kış Renkleri

 

1.Armut Kırmızısı

 

Romantik sonbahar günleri için mükemmel bir düzenlemedir. Tasarımcıların çok beğendiği yansımalar arasındadır. Bu yıl çok ön plana çıkacak bir tondur, şimdiden bir yere not alın. Trençkotları, elbiseleri ve üstleri bu tonda görmemiz mümkün. Soğuk günlerde çok da uyumlu bir yansımadır.

 

 

2.Canlı Kırmızı

 

Canlı ve ışıltı  aynı zamanda çok popüler olacak bir kırmızıdır. Bu iki mevsimde çarpıcı ve net görünmek istiyorsanız bu gölgeyi kullanın deriz. Tulum,trençkot ve straplez elbiseler bu tonla bezenmiş idi. Özel günler için oluşturulan bu tasarımlar müthiş etki uyandıracak.

 

 

3.Tavus Kuşu Pembesi

 

Beklenmedik şekilde kolleskiyonlara giren parlak bir tonlamadır. Doğru bir şekilde renk kombinlemesi yapıldığında ortaya başarılı görünümler çıkacaktır. Birçok yerde artık bu gölgeyi göreceksiniz.

 

 

4.Parlak Fuşya

 

Bir yıl öncede etkilerini görmüştük. Yükseliş trendine hızlı bir şekilde devam ediyor, çok hoş ve göz alıcı bir tonlama. Gardırobunuzda kesinlikle bulunmalı, şimdi den arayış girin ve kesinlikle ilham alın.

 

 

5.Yumuşak Pembe Rengi

 

Romantik ve daha sade görünüm tercih edenler için tasarlanmış. Birçok kıyafet tarzından bu tonu bulmak mümkün. Cool bir izlenim katan yansımaların başında geldiğini de unutmayın.

 

 

6.Mor Tonları

 

İki parçalı kıyafetlere çok uyum sağladığını gördük. Pistler de birçok kıyafette bu yansımaya rastladık. Eşleştirme yapıldığında çok güzel bir uyum yakalıyor. Çok zengin bir yapısı olduğunun altını çizelim. Şimdiden gardırobunuz için bu tonda bir kıyafet almayı düşünün. 2023 Kış Moda Trendleri

 

 

7.Menekşe Rengi

 

Kadınsı ve sonbahar için çok iyi bir seçim. Hayranlık besleyeceğiniz çok şık bir yansıma diyebiliriz. Bu sezon birçok palto da bu rengi göreceğiz. Moda haftasında da çok fazla ilgi gördü, bundan dolayı da bu sezon çok daha öne çıkacak.

 

 

8.Koyu Mavi Rüzgarı

 

Sargasso deniz mavisi olarak da geçmektedir. Koyu tonlu mükemmel bir mavidir. Özellikle tek parça elbiselerde bu tonu gördük. Sonbahar-kış için çok ideal bir yansımadır. Kesinlikle sahip olunması gereken trendlerdendir.

 

 

9.Nebula Mavisi

 

Beklenen tersine tasarlanan bir görünümdür. Göze çarpan bir yapısı vardır. Güz ve kış için fazla canlı demezseniz kullanabilirsiniz. Zengin görünümlü eğilimlerinde başında geliyor.

 

 

10.Pas Rengi

 

Bir şey durup bekledikten sonra pas tutar ve onun görünümü olur. İşte demir gibi yapıların paslandığın da ortaya çıkan renk budur. Sonbahar için harika ötesi bir tondur. Kış günler içinde gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

 

 

11.Parlak Kiremit Rengi

 

Evlerin çatısında bulunan kiremitin renginden ilham alarak parlak tonlarda tasarımların yapan modacılar güzel bir yansımaya imza attı. Çok şık elbiseler ve kombinlerin derlenmişti. Sizlerde kesinlikle ilham alıp kullanmalısınız.

 

 

12.Portakal Rengi Tonları

 

Sonbahar ve kış için fazla canlı olan bu yansıma zaman zaman kullanılır. Yansıma olarak müthiş bir dizayn yapılmıştı. Bu tona yaz günlerde de çok fazla ilgi gösterileceğe benziyor.

 

 

13.Seylan Sarı

 

Modaya müthiş derecede uyumlu bu kıyafetler yansıması ile göz dolduruyor. Sarıdan vazgeçmem diyenlerin ilk tercih kapısı olacaktır.

 

 

14.Hafif,Yumuşak Sarı

 

Çok canlı görünümler size göre değilse biraz yumuşak görünümleri tercih edebilirsiniz. Bu iki mevsim içinde son derece ideal olacaktır.

 

 

15.Koyu Yeşil Tonu

 

Hava çok soğur ve sürekli yağış görülse koyu renkleri kullanabilirsiniz. Yeşilin tonu olarak ise koyu yeşil bu sene moda olacaktır.

 

 

16.Deniz Mavisi İle Yeşil Karışımı(Quetzal Yeşil)

 

Mükemmel bir karışımla ortaya bu ton çok güzel yansıma oluşturuyor. Sıradanlıktan biraz uzaklaşayım derseniz de bu yansımayı ilk sırada kullanmalısınız.

 

 

17.Badem Rengi Tonu

 

Kuruyemiş olan bademin kabuğundan esinlenerek oluşturulmuş şık bir tasarımdır. Özel günleriniz için kesinlikle tavsiye ederiz.

 

18.Gri

 

Gri de kesinlikle çok uyumlu. Birçok spor parçada da gri etkilerini çok fazla gördük. Kombinlerle beraber denediğiniz ortaya çok hoş sonuçlar çıkacaktır.

 

 

19.Grimsi Beyaz

 

Tam beyaz değil bunu belirtelim. İçerisinde gri olan özel bir tonlamadır. Farklı bir yansımanın oluştuğunu belirtelim.

 

 

20.Zarif Siyah

 

Siyahsız olmazdı ama biraz daha zarif olması gerektiğininde altını çizelim. Ortaya müthiş bir göz alıcılık çıkardığını pistlerde gördük.

 

 

21.Parıltılı Gümüş

 

Parlaklıktan vazgeçmek mümkün değildir. Özel günler için ilk tercihleriniz arasında yer almalıdır, parlaklıkla beraber gümüş rengi iyi bir sonuç ortaya çıkaracaktır.

 

2020 Kış Modası Belli Oldu! İşte Öne Çıkanlar

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?