2023 Kış Modası Belli Oldu! İşte Öne Çıkanlar | Kızlara Moda

2023 Kış Modası Belli Oldu! İşte Öne Çıkanlar

2023 Kış Modası Belli Oldu! İşte Öne Çıkanlar

Değişen zamanla birlikte giyim tarzımızda sürekli olarak değişmektedir. Bayanlar için moda olunca akan sular durmaktadır. Çünkü hiçbir bayan demode kıyafetlerle kötü görünmek istemez işte bunun içinde değişen zamanla birlikte kendini günceller. İşte 2023 kış modası birçok farklılığı da beraberinde getiriyor diyebiliriz. Bu senenin eğilimlerinde 80’li yılların etkisini çok fazla olduğunun altını çizelim. Modacılar da bu kapsamda kıyafet stillerini oluşturduğunu gördük. Kışa uygun önerilerde birçok noktaya odaklanıldığını fark ettik. işte tüm bunlar neler gelin hep beraber bakalım ve buna uygun stilimize belirleyelim.

 

 

 

2023 Yılının Kış Moda Trendleri

 

1.Maksimum Uzunlukta Kıyafetler

 

 

Birçok moda devinde maksimum uzunlukta parçalar gördük. Valentino gibi markalarda bunda öncü olmuştu. Uzun olması ekstra bir zerafet getirmişti. Ayrıca kumaşların görünümü de süper ötesi idi. bu uzun parçalar uzayıp giden bir algı oluşturarak ortaya hoş bir göz alıcılık katmış.

 

 

2.Geniş Katmanlı Stiller

 

 

Kaygısız ve geniş kesimler moda haftalarına damga vurdular. Özellikle de rahatlığı sevenler için müthiş bir haber niteliğindeydi. Bu parçalarda aynı zamanda göz alıcı renkler ve çoklu katmanlarda dikkat çekici idi. Bu parçaları diğer aksesuarla iyi bir kombin de yapmak şart. 2019 yılında da bu kesimler fazlasıyla göreceğiz.

 

 

3.Erkek Tarzı Palto Modası

 

 

Erkeksi öğeleri geçen yıllardan beri kullanmaya başladı modacılar. Havaların soğuması ile beraber palto tarzı ürünler gardıroptaki yerlerini alacaklar. Bu tip tarzlar artık daha çok ön planda olacak. Özellikle de gri renkli olanları diyebiliriz. Prada, Fendi, Calvin Klein gibi markalar bu parçaya koleksiyonlarında yer vermişti.

 

 

4.Katmanlar Üzerinde Parçalı Stiller

 

 

Katmanların üzerinde parçalar çok hareketli görünüm kazandırdığını gördük. Detayları ekleyerek farklılık oluşturan modacılar pantolon ve tuniklerin kombinasyonlarına sıklıkla yer vermişlerdi. Calvin Klein’in boğazlı ve kolsuz kazak ile folyo elbisesi görülmeye değerdi. Soğuk mevsimler için kullanılabilecek şık bir tasarım.

 

 

5.İki Göğüs Arası Açıklık Modası

 

 

Seksi bir görünüm katmak için basit ama çok etkili bir detay. İki göğüs arasındaki hafif açıklık göğüsleri göstermiyor ama farklı bir çekicilik kazandırıyor. Bu şekilde iki göğüs arası açıklığı olan kıyafetler çok ama çok popüler. Önümüzdeki birkaç yılda daha etkisini sürdürecek. Elbiselerde, gömleklerde, tunikler de bu detayı görebilirsiniz. Chole moda devi başta olmak üzere birçok marka bu ayrıntıyı kıyafetlerinde kullanmıştı. Sizde alış veriş yapıp bu gibi modeller alıp kullanabilirsiniz. Nikah Elbisesi Modelleri ve Fiyatları

 

 

6.Geniş Omuzlar

 

 

Soğuk aylar için büyük bir eğilim olacak büyük kabarık geniş omuzlar ilgi çekici. Bu kıyafetler eski dedektif filmindeki karakterin kostümünü hatırlatsa da büyük farklılık oluşturmuştu. Özellikle takım elbiselerde bu şekilde omuzlarda daha fazla yer aldığını gördük. Çok iyi bir uyumun olduğunun altınız çizelim.

 

 

7.Yüksek Belli Pantolon Modası

 

 

Yüksek bel pantolonları genellikle kısa üstlerle kombin yaparak kullanıldığına şahit olduk. Önemli kış trendleri arasında olduğunu söyleyebiliriz. Bu parça gardırobunuzda yok ise hemen bir iki tane edinin. Özel günler için çok iyi bir seçim olduğunu söyleyebiliriz. Renk olarak da çok fazla seçeneğin olduğunu söyleyebiliriz.

 

 

8.Büyük Puffer Paltolar

 

 

Mevsimle çok uyumlu bir parça ve oldukça da şık. Özellikle de soğuk iklimin etkili olduğu yerler için çok ideal bir parça. Metalik renkler, zümrüt yeşili ve gri tonlar renk olarak ağırlıktaydı. Çok sportif bir görünüm oluşturmakta ve kapşonlu olanları da bulunmakta idi. Bazı markalar moda haftasında bu parçayı çok fazla vurguladılar.

 

 

9.Açık Omuz Trendi

 

 

Açık omuzlar 2023 yılının moda trendleri arasında yerini aldı. Renkler ve desenlerle beraber bu görünüm çok iyi bir stil oluşturmuştu. Özellikle çizgili parçalarla beraber  omzu açık stiller daha harika görünüyordu. Pek çok tasarımcı bu modelle beraber daha güçlü görünmeyi istiyordu. Bu parçayı diğer aksesuarlarla beraber iyi bir şekilde eşleştirebilirsiniz. 2022-2023 Mezuniyet Elbiseleri ve Fiyatları

 

 

10.Yandan Hafif Açık Stiller

 

 

Biraz dekolte eklemek istiyorsanız çok iyi bir seçim denebilir. kış günleri için çok ideal ve şık bir görünüm sağlıyor. Toga, Altuzarra ve Prabal Gurung markaları bu modellemeyi koleksiyonlarına yerleştirmişti. En sevdiğiniz stiller arasına girecek bir giyim trendi olduğunu söyleyelim.

 

 

11.Romantik Fırfırlı Kıyafetler

 

 

 

12.Renkli Pelerin Modası

 

 

 

13.Açık Kollu Modeller

 

 

 

14.Sportif Üst Kısmı Vurgu Tarzlar

 

 

 

15.İç Çamaşırları Gösteren Modeller

 

 

16.Göz Kamaştırıcı Eşofman Modası

 

 

 

17.Pullu Takım Elbise

 

 

 

18.İki Parçalı Kombinler

 

 

 

19.Çok Şık Tulumlar

 

 

 

20.Çok Kadifemsi Parçalar

 

 

 

21.Daha Fazla Deri Parolası

 

 

 

22.Her Yerde Palto

 

 

 

23.İpek Etekler

 

 

 

24.Tüylü Parçalar

 

 

 

25.Transparan Kıyafetler

 

 

 

26.Metalik Folyo Kumaşlar

 

 

 

27.Taşlı Giysiler

 

 

 

28.Tüvit Tarz Kumaşlar

 

 

 

29.Aşırı Parlak Paltolar

 

 

 

30.Kıyafetlerle Eşleştirilen Aksesuarlar

 

 

 

31.İfade Taşıyan Cepli Kıyafetler

 

 

 

32.Katmanlı Etekler

 

 

 

33.Seksenli Yılların Etkisi

 

 

 

34.Tüylü Kol Manşetleri

 

 

 

35.Kat Katlı Kollar ve Kıyafetleri

 

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?