2022-2023 Vestiyer Modelleri ve Fiyatları | Kızlara Moda

2022-2023 Vestiyer Modelleri ve Fiyatları

2022-2023 Vestiyer Modelleri ve Fiyatları

Vestiyerler evlerin görsel anlamda daha zengin bir görüntüye sahip olması için önemli bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Bu yüzden insanların bu mobilyalara ilgisi sürekli olarak artıyor. Artan bu ilgi ve merak firmaların yeni vestiyer modelleri üretmesine ve fiyatları daha düşük tutmasına sebep oluyor. Artık günümüz çağının internet devri olmasından dolayı internet üzerinden yapılacak bir arama ile yüzlerce model ürüne ulaşılıyor. Her birinin farklı fiyatları ve özellikleri bulunabiliyor.

 

 

 

Vestiyer Fiyatları Ne Kadar?

 

Vestiyer fiyatları istenilen özelliğe göre değişebilmektedir. Eğer aranan vestiyer sadece 5-6 çift ayakkabıyı saklamak, 2-3 askıya sahip ve bir de dolap bölmesine sahip basit bir vestiyerse fiyatlarının 600 TL gibi bir rakama kadar inmesi mümkün oluyor. Fakat istenilen özellikler arttıkça fiyat da artıyor.

Örnek verilmek gerekirse, daha büyük ayakkabı haznesi olan, aynalı versiyonları bulunan, 3-4 tane dolap içeren bu sayede terlik, gündelik eşyalar ve birçok şeyi depolamaya imkân veren ürünler de bulunuyor. Bu vestiyerlerin fiyatı ise 6000 TL’ye kadar çıkabiliyor. İyi ve çok işlevli bir vestiyer almak isteyenlerin bu fiyatlara çıkmasına da gerek kalmayabiliyor. Yeterli araştırma yapıldığında 2000 TL’ye şık, yeterli ayakkabılık, dolap kapasitesine sahip vestiyerler bulunabiliyor.

 

 

 

 

2022-2023 Vestiyer Modelleri Neler?

 

1)Koçtaş Vestiyer Modelleri

 

Koçtaş ev eşyaları anlamında birçok çeşidi bünyesinde barındırıyor. Aranılan ürün vestiyer modelleri olduğunda Koçtaş bu konuda da çok fazla çeşidi müşterilerine sunuyor. 46 farklı vestiyer modelini bünyesinde barındıran Koçtaş’ta her zevke uygun ürün bulunabiliyor. Ayrıca renk çeşitleri de bir hayli fazla oluyor. 5 farklı rengi bulunduran Koçtaş beyaz, ceviz beyazı, natürel meşe, sonoma meşe, venge beyaz renklerindeki vestiyerleri müşterilerine sunuyor.

Fiyatları ise yine her bütçeye uygun olarak değişebilen Koçtaş’ta 400 TL ile 3500 TL arasında değişen bir fiyat aralığı bulunuyor.

 

 

2)Tekzen Vestiyer Modelleri

 

Tekzen de Koçtaş gibi ev ihtiyaçları için farklı birçok çeşidi bünyesinde barındırıyor. Farklı zevklere uygun tekzen vestiyer modelleri de barındıran firma farklı model, renk ve özelliğe sahip birçok ürünün satışını gerçekleştiriyor. Tekzen aktif olarak 345 farklı vestiyer modelinin satışını gerçekleştiriyor. Her geçen gün yeni ürünler de bünyesine ekleniyor. Bu ürünlerin çoğunda kargo bedava hizmeti sunuluyor.

Fiyatları ise 360 TL gibi bir rakamdan başlıyor. Fakat 360 TL olan ürünler normale göre daha basit ve ayakkabılık bölmesi olmayan duvara asılabilecek gibi dizayn edilen ürünlerden oluşuyor. Bu ürünün ayakkabı bölmesi olanı 980 TL civarı bir fiyata temin edilebiliyor. 3 farklı boyutta dolap bölmesi içeren, ayakkabılığı bulunan, askılı ve uzunluğu 1,5 metreyi bulan modeller ise 3200 TL’ye satın alınabiliyor.

 

 

3)İkea Vestiyer Modelleri

 

İkea vestiyer modelleri farklı çeşitleri ve fiyatları ile dikkatleri üzerine çekiyor. 900 TL gibi bir fiyatla satışı gerçekleşen vestiyerlerin fiyatları 3700 TL’ye kadar çıkabiliyor. Genel anlamda beyaz renk severlere hitap eden bu modellerin farklı bir takım özellikleri bulunuyor. Sadeliği sevenler için ideal olan bu modeller ince mobilya yapısı sayesinde daha zarif bir görünüş imkânı sunuyor. Ayakkabılık bölmesi hafif eğimli olarak tasarlanmış olan bu modeller sağ ve sol yanında askılık içeriyor. Ayrıca sol alt kısmında veya başka modele göre değişen farklı bir kısmında çekmece bölmesi de içeriyor.

 

 

 

4)Hepsiburada Vestiyer Modelleri

 

Hepsiburada birçok farklı ürünün satışını güzel fiyatlara gerçekleştiren bir site olarak karşımıza çıkıyor. Hepsiburada sitesi vestiyer modelleri anlamında da farklı çeşitleri ve cazip fiyatları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Sadece bir satıcının olmadığı sitede birçok satıcı ve ürün yorumları bulunuyor. Bu sayede alınan üründen dolayı yaşanacak kötü bir sürprizin de önüne geçilebiliyor. Beyaz, ceviz, karışık renkli ve koyu ceviz renginde toplamda 241 farklı ürün bulunuyor.

Bazı ürünlerde günlük indirimler olabiliyor. 4000 TL olarak satışı gerçekleştirilen vestiyerler bir günlüğüne 2400 TL gibi rakamlara inebiliyor. Her zevke uygun model bulunuyor. Basit bir ürün almak isteyenler için 460 TL’ye küçük bir dolabı, ayakkabılığı ve askılığı olan vestiyerler bulunabiliyor. Büyük evleri olanlar için dolabı ayrı, ayakkabılığı ayrı, askılığı ayrı ve çekmeceleri ayrı bir şekilde olan, yan yana konulduklarında eşsiz bir uyumu olan vestiyerler de bulunuyor. Bunların fiyatı ise 2000-4500 TL arasında değişiyor.

 

2022-2023 Niş Modelleri ve Fiyatları

 

5)Modern Vestiyer Modelleri

 

Dekorasyon ürününün modern olması kişiden kişiye değişebiliyor. Fakat genel anlamda ilgi gören ve modern olan birtakım tasarımlar da bulunuyor. Özellikle duvara gömmeli olanlar bu kategoride yerini almış olarak karşımıza çıkıyor. Yer kaplamaları ve güzel görünüşe sahip olmaları bu ürünlerin modern olmasını sağlıyor. Ev mobilyasına uygun birebir aynı renkte olan farklı renk seçeneklerine sahip ürünler de modern olarak karşımıza çıkıyor. Daha detaycılar için yine bu kategoride yer alan üst kısım bölme, orta kısım askılık, alt kısım ayakkabılık ve onun altı da çekmece olan çok kullanışlı modeller de bulunuyor.

 

 

6)Beyaz Vestiyer Modelleri

 

Beyaz çoğu mobilya ile uyumlu olan bir renktir. Bu renkte olacak bir vestiyer de eğer giriş koridoru salona yakınsa daha şık bir görünüş katacaktır. Ayrıca beyaz renk kolaylıkla bulunan bir vestiyer rengi olarak karşımıza çıkıyor. İstenilen tasarımlar beğenildiği takdirde renk de önem taşıyor. Aranan renkte vestiyer bulmak zor olabiliyor. Fakat beyaz her modelde yer alabiliyor. Bu yüzden beyaz satın alınarak hem mobilyalar ile uyum sorunu ortadan kaldırılabilir hem de evlere hoş, ferahlatıcı bir hava katılabilir.

 

 

7)2022-2023 Vestiyer Modelleri

 

Her geçen yıl farklı çeşitler ortaya çıkıyor. Bunun sebebi ise hiç şüphesiz ürünlere olan ilginin fazla olmasıdır. Birçok insan evin şık gözükmesinin henüz eve girerken kullanılmış olan mobilyalardan kaynaklandığını biliyor. Bu yüzden evlerin girişini süsleyen vestiyerlere yöneliyor. İlerleyen yıllarda da 2022-2023 dönemine gelindiğinde yeni renklere, özelliklere ve şık duruşlara sahip vestiyerlerin piyasa çıkması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir: Dekorasyon kategorimize göz atın

 

 

8)En Güzel Vestiyer Modelleri

 

Güzellik kavramı kişiye göre değişen bir kavram olabiliyor. Fakat bazı fikirler kime sorulursa güzel kelimesini hak edebiliyor. Güzellikten ziyade işlevsellikte önem taşıyor. Evleri geniş olanlar için en basit vestiyer modelleri ilgi çekici olmayabiliyor. Bunun yerine ayrı ayrı bölmeleri olanları tercih ediliyor. Daha küçük bir alana sahip olanların ise daha büyükler yerine daha küçükleri tercih etmesi gerekiyor. Bu alanın çok küçük kalmasını engelleyerek daha güzel bir görünüş katıyor. Kısacası fiyatla değil seçim ile güzellik belirleniyor.

 

 

9)En Tarz Vestiyer Modelleri

 

En tarz vestiyeri elde etmek için hiç şüphesi evin diğer mobilyalarına en uygununu seçmek gerekiyor. Bunun içinse bahsedilen sitelerin incelenmesi ve buralardan renk olarak ve model olarak evlere en uygun olanın seçilmesi gerekiyor. Eğer bu aramalar ile gerekli modeller bulunamıyorsa bunun yerine özel olarak yaptırılabilir. Bu sayede en tarz modeli yakalamak mümkün kılınabilir.

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?