2022-2023 Bellona Düğün Paketi ve Fiyatı | Kızlara Moda

2022-2023 Bellona Düğün Paketi ve Fiyatı

2022-2023 Bellona Düğün Paketi ve Fiyatı

Bellona düğün paketi hakkında oldukça detaylı bilgiler vereceğiz. Çünkü bu konu evlenmek üzere yola çıkmış olanlar için çok önemli bir konudur ve içinde dikkat edilmesi gereken pek çok detay barındırır. Bellona düğün paketi mobilya için de harika öneriler sizleri bekliyor. Eğer sizler de kaliteden vazgeçmek istemiyor ve tasarım açısından son derece özgün seçenekler arıyorsanız tam olarak doğru yerdesiniz. Çünkü Bellona evlenecek olan gençleri düşünerek çok güzel düğün paketleri hazırladı.

Evi hazırlarken güzel bir başlangıç yapmak isteyenler kesinlikle bu harika paketlere göz atmalıdırlar. Hazırlanmış olan paketler içerisinde oturma grupları, çeyizlik eşyalar, yemek ve yatak odaları bulunur. Toplu alım düşünen kişiler oldukça şanslılar. Çünkü çok daha avantajlı fiyatlarla bu harika parçalara sahip olabilirler. Bu konu hakkında tüm detaylar neler bakalım.

 

 

Bellona Düğün Paketi Seçimlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

  • Seçim yapılırken evin büyüklüğüne mutlaka dikkat etmek gerekir. Bu kıstas dikkate alınmazsa ortaya maalesef kötü bir manzara çıkabilir.
  • Mobilya renk seçimleri odayla uyumlu olmalıdır. Mobilyalar, kullanılacak olan odaların renkleri dikkate alınarak seçilmelidir.
  • Düğün paketleriyle ilgili yapılan indirimleri takip ederek daha ucuza alımlar yapılabilir. Çünkü Bellona belli sürelerde indirimli kampanyalara imza atar. Bu indirimli ürünlerden satın alarak maliyetleri düşürebilirsiniz.
  • Seçim yaparken dikkate alınması gereken önemli bir kıstas da bütçedir. Seçilen ürünler bütçeye göre olmalıdır. Aksi halde ekonomik bakımdan zorluklar yaşanabilir.
  • Mağazalar arasında hem çeşit olarak hem de fiyat olarak farklılıklar olabilmektedir. Bu nedenle seçim yaparken birden fazla mağaza gezmeniz yararınıza olur.
  • Seçimlerinizde daha estetik ve yeni modeller tercih etmelisiniz. Bu sayede yeni gelin evi oluştururken her şeyi eksiksiz uygulamış olursunuz.
  • Gençler seçimlerinde mutlaka spor modellere de yer vermelidirler.

 

 

Bellona Düğün Paketleri Nasıl Fiyatlara Sahiptir?

 

Evlilik yapacak olan çiftler için bütçe oldukça önemli olan bir konudur. Çünkü evlilik sürecinde oldukça çok gider kalemi vardır ve bu nedenle seçimler bütçeyle doğru orantılı olmalıdır. Bütçeye katkı sağlamak için kampanyaların takip edilmesi oldukça önemlidir. Bellona düğün paketi fiyatı 27 bin TL ile 103 bin TL arasında değişir. Seçim yapacak kişiler kendi bütçelerine en uygun olan aralığı seçerek evlerinin düzenini kurabilirler. Bahsedilen rakamlar paketlerin özelliklerine göre değişiklik gösterir. Düğün paketleri içinde yer alan mobilyaların niteliğine göre fiyatlar da değişmektedir. Paketler genel olarak üçlü kombinler şeklindedir.

Yapılan üç kombin de birbiriyle oldukça uyumludur. Aşağıda paketler ile ilgili örnekler sunduk. Bu örneklere göz atarak fikir sahibi olabilirsiniz. Bizler şimdiden tüm evlenecek çiftlere mutluluklar temenni ediyoruz.

İlginizi Çekebilir: Mutfak Modelleri ve Fiyatları

 

Bu Paketi Kullananlar Ne Diyor?

 

Bu paketi alıp da kullananlar aşağıda düşüncelerini belirtiler. Bu düşüncelerde sizlere yol gösterecektir. Gerçek kişilerin yorumlarına göre kararınızı netleştirebilirsiniz.

Selin A. anlatıyor: Bu markayı seçtim çünkü fiyatları ve kalitesinden dolayı şuan kullanıyorum gerçekten çok memnunum. Kampanyadan dolayı da evlenirken biraz daha ucuza almıştım. Mobilyaları çok kullanışlı ve şık. Yeni evleneceklere önerim kampanyaları takip etsinler ve daha ucuza alsınlar. Bellona da kesinlikle çok başarılı bir marka.

Zeynep S. anlatıyor: Alırken birçok markayı inceledim en sonunda bu markaya karar verdim. Her açıdan avantajlı seçenekler sunuyor. Sizinde ilk tercihiniz arasında olmalı bence. Renkleri ve görünümü ile de gerçekten çok önde bir marka.

Pınar Ş. anlatıyor: Bende Bellonayı seçenlerden biriyim, kesinlikle çok hoşuma gidiyor. Şuan kullanıyorum gayet uygun fiyata da aldım diyebilirim. Birçok detayı düşünen marka ayrıca iyi bir servise sahip. Şunu söyleyebilirim bir markanın birden fazla mağazasına gidip araştırma yapın, tek bir mağazasına saplanıp kalmayın.

Galerimize de Göz Atın

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

2 yorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?