2022-2023 Brillant Perde Modelleri ve Fiyatları | Kızlara Moda

2022-2023 Brillant Perde Modelleri ve Fiyatları

2022-2023 Brillant Perde Modelleri ve Fiyatları

Perde seçimi yapacağınız zaman mutlaka modern kesimlere yer vermeniz gerekir. Bu tarz kesimler şık duracağı gibi estetik görselleri ile odanızın daha havalı görünmesine olanak sağlar. Seçtiğiniz modelin kaliteli olması uzun süreli kullanım sağlamanıza da imkan verir. Bunun için bu ayrıntıya mutlaka özen gösterin. Günümüzde perde modelleri içerisinde seçenek oldukça fazladır. En çok tercih edilen Brillant perde modelleri ise estetik tasarımları ile kullanıcısı memnun eder.

Bundan dolayı sizde tercih ederek sağlıklı bir görsel elde edebilirsiniz. Oturma odanızda modern tasarım oluşturmak isterseniz kendi ölçülerinize uygun olarak dikim de yaptırma imkanınız bulunuyor. Bu sayede estetik bir görsele de imza da atabilirsiniz. Bunun için uzman kişilerden destek alabilirsiniz.

 

 

 

 

Brillant Perde Fiyatları

 

Brillant perde fiyatları modellerine göre değişkenlik gösterebiliyor. Ayrıca seçilecek olan uzunluğa göre de fiyat da değişme yaşanabiliyor. Bunun için ölçülerinizi belirledikten sonra alım yapmanız sağlıklı sonuç almanıza yardımcı olacaktır. Fiyatlar genelde cm göre değişebiliyor. 100×260 cm arası fiyatlar 150 TL den başlıyor. 600×260 cm ise 1450 TL olarak sunuluyor. Metre fiyatı ise 15 TL den başlayarak 95 TL kadar çıkabiliyor. Bunun için odanızda kullanım sağlayacağınız cam bölümünün ölçülerini almanız yararınıza olacaktır. Daha sonra ölçüye göre fiyatta ortaya çıkacaktır. Markanın indirim kampanyalarını takip ederek daha uygun fiyatlara bu tekstil ürününe sahip olabilirsiniz. Birçok şehirde de bayilikleri bulunmaktadır. Uzun yıllardır bu alanda hizmet marka kalitesini ispatlamıştır.

 

 

 

 

Brillant Markasının Tüm Modelleri

 

1.Brillant Tül Perde Modelleri

Brillant perde modelleri geniş bir ürün yelpazesi ile size sunuluyor. Modeller içerisinde estetik tasarımlar ön planda yer alıyor. Çiçekli tül perde çeşitleri ile de odanızın havasını değiştirebilirsiniz. İsterseniz de düz modelleri tercih edebilirsiniz. Farklılık arayanlar için ise desenli modeller kaliteli bir seçim olacaktır. Orta kısımları şeffaf alt kısımları desenli modeller ise günümüzde en çok tercih edilen seçenekler arasında bulunuyor. Bundan dolayı sizde tercih ederek şık bir sunum hazırlayabilirsiniz.

 

 

 

 

 

2.Brillant Zebra Perde Modelleri 

Kullanımı kolay bu perde modeli her cama kolaylıkla uygulanabiliyor. Kolay bir şekilde açabilir ve kapatabilirsiniz. Dayanıklı olması ile de uzun ömürlü bir kullanım sağlayabilirsiniz. Modeller de orta kısmı dantelli seçenekler de yer alıyor. Ayrıca desenli modeller arasından da tercihte bulunabilirsiniz. Pileli zebra modeller de oldukça ilgi çekici olarak karşınıza çıkıyor. Ayrıca farklı renk seçeneği arayanlar için de kahverengi modeller de bulunuyor. Alt kısımları boncuklu perde çeşitleri ile de odanıza renk katabilirsiniz.

 

 

 

 

 

3.Brillat Fon Perde Modelleri

Fon perde seçimi büyük önem taşıyor. Perdenin görsek şıklığına etki eden modelin detaylı olması ve görsel şıklığının üst seviyede olması gerekiyor. Bu sayede istenen sonuca sağlıklı bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Modeller arasında desenli seçenekler en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Düz modeller ile de oturma odanızda şık bir kullanım sağlayabilirsiniz. Seçilen modelin kaliteli olması aynı zamanda rahat bir kullanım sağlamanıza da imkan verir. Renklerinin canlı olması estetik görselliğe katkı sağlayacaktır.

 

 

 

 

 

4.Brillant Stor Perde Modelleri 

Stor perde modellerinde modern tasarımlar ön planda yer alıyor. Tek bir cama uygulama yapabileceğiniz gibi geniş ve büyük alanlar için de tercih edebilirsiniz. Modeller de seçenek geniş olduğu için dantelli modellere yönelebilir ve estetik bir şıklık elde edebilirsiniz. Tül stor perde modelleri ise zarif görseli ile size yardımcı olacaktır. Bu tarz bir seçim de yapabilirsiniz.

 

 

 

 

 

5.Brillant Salon Perde Modelleri 

Salon perde seçiminde mutlaka odanızın renklerine uyumlu bir tercih yapmanız dekoratif açıdan da önem taşıyacaktır. Bunun için canlı renk tonlarına sahip düz modeller tercih edebilirsiniz. Alt kısımları ve orta kısımları desenli modeller de oldukça şık bir seçim olacaktır. Modeller arasında çiçek desenli ürünler de en çok tercih edilen grup içerisinde yer alıyor. Bu sayede istediğiniz şıklığı kolay bir şekilde elde edebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: 2022-2023 salon perde modelleri ve fiyatları

 

 

 

 

 

 

6.2022-2023 Brillant Perde Çeşitleri 

Yeni sezon perde çeşitlerinde tasarım olarak keskin çizgilere yer veriliyor. Bu da perdenin daha havalı görünmesine olanak sağlıyor. Özellikle tül perde çeşitlerinde desenli seçenekler göze çarpıyor. Modern tasarım ile harmanlanmış olması seçimleriniz daha kolay bir hale getiriyor. Çocuk odası dahil tüm perde çeşitleri canlı renk tonları ile süsleniyor. Bu da estetik tarzın yeniden doğmasına yardımcı oluyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?