2022-2023 Salon Perde Modelleri ve Fiyatları | Kızlara Moda

2022-2023 Salon Perde Modelleri ve Fiyatları

2022-2023 Salon Perde Modelleri ve Fiyatları

Evimizin daha ferah ve daha şık görünmesine olumlu etkileri olan perdeler, her yıl farklı seçenek ve modellerle satışa sunuluyor. Siz de salon perde seçiminde salon perde modelleri 2022-2023 ve fiyatları araştırması yaparak salonlarınızın çok daha şık ve dikkat çekici görünüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz. Ancak salon perde seçiminde dikkat edilmesi gereken birkaç püf noktaya dikkat etmek salonlarınızın daha şık görünmesini olanak sunacaktır.

Siz de salonlarınızı harika görünüme kavuşmasını istiyorsanız, bu tarz görünümleri yaşam alanlarınıza göre seçmelisiniz. Birçok bayan yanlış seçimden dolayı odasını hoş bir görünümden uzaklaştırıyor. Böyle olunca da sürekli değişikliğe gidip birçok masraf yapıyor. Aşağıdaki fikirlerimize bakarak doğru çeşidi bulabileceksiniz.

 

 

 

 

Salon Perdesi Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?

 

Günümüzde salon perde modelleri zengin renk seçenekleri ve modelleri ile satışa sunuluyor. Siz de aradığınız şıklığı evlerinizde görmek istiyorsanız, modern ve klasik modellere göz atarak dilediğiniz perde modelini tercih ederek satın alabilirsiniz. Salonunuz eğer klasik görünümlü mobilyalardan oluşuyorsa perde seçiminde de gerek konsept gerekse de renk seçiminde uygun modelleri tercih etmeye özen gösterin. Eğer modern ve spor tasarıma sahip bir salona sahipseniz, perdelerinizin de spor görünümlü olması salonlarınızı daha şık görünüme sahip olmasını sağlayacaktır. Bunun yanında büyüklüğe göre de tercihler yapılmalıdır.

Her evin bu odası farklı büyüklükte olmaktadır. Onun içinde uygun büyüklükler seçilmelidir. Yine desen konusunda da abartıya kaçılmamalıdır.

 

 

 

 

Salon Perde Fiyatları Ne Kadardır

 

Bu tarz tekstil ürünlerine baktığımızda farklı fiyat aralıkları ile satışa sunulduğunu görüyoruz. Metre kare hesabı yapılarak fiyatlandırılan perde modelleri, metre kare başına 18 TL’den tutunda 95 TL’ye kadar farklı fiyatlarla satışa sunuluyor. Kaç metre kare ise yaptıracağınız yer birim fiyatı ile çarpılıp ödenecek tutar belirlenmektedir. Fiyat araştırması yapmanızı öneririz. Ayrıca çok fazla indirimler de olduğu için, kampanyaları takip edip daha ekonomik fiyatlara bu tekstil ürününe sahip olabilirsiniz.

Fiyatların markalara göre değiştiğini de unutmayın.  Salon perde modellerini yere kadar ya da pencere kenarına kadar tercih edebilir kendi stilinizi ve tarzınızı salon perdelerde gösterebilirsiniz.

 

 

 

 

 

Tüm Modeller ve Öneriler

 

1.Modern Salon Perde Modelleri

Günümüzün en çok tercih edilen perde modelleri arasında yer alan modern salon perde modelleri, salonlarınıza farklı hava katıyor. Zengin renk seçenekleri ile satışa sunulan modern modelleri, birinci sınıf ve ikinci sınıf kalite ile satışa sunuluyor. Siz de bütçenizi zorlamadan en ideal perde seçimi ile evinizde istediğiniz tarzda dekore edebilirsiniz. Perdeler yaşam alanlarımızın en özel parçaları arasında yer alıp, günümüzün en gözde modelleri arasında modern perdeler geliyor.

 

 

 

 

 

2.Spor Salon Perde Modelleri

Özellikle de genç kesimin en çok tercih ettiği spor perde modelleri, yaşam alanlarınızın en özel parçaları arasında yer alıyor. Zengin renk seçeneklerine sahip bu stiller, özgür seçeneklerle evinizde istediğiniz ambiyansı yakalamanıza yardımcı oluyor. Şık ve dikkat çeken bu görünümler hardal sarısından tutunda açık mavi ve sütlü kahve gibi renkler  en çok tercih edilen renkler arasında yer alıyor. Koltuklarınızla uyumlu spor perde seçiminde siz de harika kombinler elde edebilirsiniz.

 

 

 

 

 

3.Zebra Salon Perde Modelleri

Kullanımı kolay ve oldukça şık tasarıma sahip zebra perdeler günümüzün en özel çeşitler arasında gösteriliyor. Beyaz, krem gibi renkleri siz de salonlarınızda kullanarak harika görünüme sahip salon kombinleri elde edebilirsiniz. Salon zebra perde modelleri kullanımı kolay ve son derece pratik olması nedeni ile günümüzde giderek kullanımı artıyor. Sade ve baskılı zebra stili ile salon takımınız ve mobilyalarınız ile kombin yaparak salonunuzun muhteşem görünüme sahip olmasına yardımcı olacak ana unsur olarak gösterilebilir.

İlginizi Çekebilir: Mutfak Perde Modelleri ve Fiyatları

 

 

 

 

 

4.Stor Salon Perde Modelleri

Son derece şık ve dikkat çeken perde çeşitleri arasında yer alan stor perde modelleri salonlarımızda ve ofis gibi alanlarda tercih edilen en gözde görünümler  arasında yer alıyor. Salonlarda kullanılan stor perdeler oturma grubuna uygun şekilde kombin edildiğinde harika görünüm sunabilmektedir. Siz de bu çeşit seçiminde modern görünüme sahip perdeleri tercih edebilir ya da spor görünümlü olanları tercih edebilirsiniz. Hafif desenli olanlar zengin renk ve model seçenekleri ile yeni sezonda dikkat çeken tasarımlarla satışta ki yerini almaya devam ediyor.

 

 

 

 

 

5.Rustik Salon Perde Modelleri

Günümüzde giderek dikkat çeken modelleri arasında yer alan rustik özellikleri olan ve stiller adeta büyülüyor. Özellikle bu tekstil ürününde hanımlar son derece seçici olup, salon perde modellerinde rustik modasını evlerinde yaşayarak harika görünüme sahip salona sahip oluyor. Salon perde modelleri ve fiyatları araştırması yaparak salonlarınızın çok daha şık ve dikkat çekici görünüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz. Siz de salonlarınızı harika görünüme kavuşmasını istiyorsanız, salon perde modellerinde harika modellere ve renklere göz atarak ve tercih ederek salonlarınızı çok daha şık ve çekici görünüme sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Tüm Dekorasyon Fikirleri İçin Tıklayın.

 

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?