Aslan Yelesi Saç Modellerini Yakından Tanıyoruz! | Kızlara Moda

Aslan Yelesi Saç Modellerini Yakından Tanıyoruz!

Aslan Yelesi Saç Modellerini Yakından Tanıyoruz!

Birçok saç stili içerisinde size en çok yakışanı bulmak istersiniz. Bulmak içinde saç modellerini yakından tanımalısınız. Son dönemin trendi aslan yelesi saç modeli bayanlar arasında çok fazla ilgi görmeye başladı. Birçok mankende ve ünlüde aslan yelesi saç kesimi görüyoruz. Normal stillerden sıkıldıysanız biraz farklı bir o kadar dolgun görünüm veren bu tarzı deneyin. Önümüzdeki birkaç yıl sonra çok daha popüler olacak bir saç şekillendirmesidir. Genellikle kısa ya da orta uzunlukta bir görünüme sahiptir. Bu model ilhamını ormanlar kralı aslanın boyun bölgesinden almıştır. Bildiğiniz aslanın boyun bölgesinde yele vardır. Bu yele gerçek anlamda yoğun ve tatlı bir görünüm verir. İşte bu noktadan esinlenerek bayanların saçlarına yeni bir dokunuş getirilmiştir. Kendi içerisinde bir çok modele de sahiptir. Şimdi de detaylı bir şekilde bu saç modeli tanıyalım.

 

 

 

 

Aslan Yelesi Saç Modeli Kimlere Yakışır?

 

Kime yakıştığı konusunda tereddütleriniz var ise hemen bu konuya açıklık getirelim. Saç yapınız kalın teli ve hafif dalgalı özelliğe sahipse bu model size uyum sağlayacaktır. Bunun yanında kıvrık ya da uzun saçlarda en net görünümü verecektir. Bunun yanında dolgun ve hacimli bir görünüm isteğinizi de tam anlamıyla yerine getirecektir. En büyük özelliği de saçları hacimli ve dolgun göstermesidir. Ayrıca kulaklarınız biraz kepçe ise bunu gizlemek istiyorsanız yine bu kesim imdadınıza koşacaktır. Birçok erkek de bu saç modeli kullanmaktadır. Yani sadece bayanlar için düşünmeyin erkekleri birçoğu da bu saç stilini kullanmaktadır.

 

 

 

 

Aslan Yelesi Saç Kesimi Nasıl Yapılır?

 

Bu kesimi uzman bir kuaförde yaptırmanızı öneriyoruz. Çünkü çoğu kuaför bu modeli düzgün bir şekilde oluşturamıyor. Ya da tam bu görünümü veremiyor ortaya çok farklı modeller çıkıyor. Nasıl bir kesim olduğunu aşağıya video yerleştirdik bundan izleyebilirsiniz. Bu kesim yapılırken uç kısımlar düzgünleştirilerek yoğunlaştırılıyor.Yani saçların arka kısmı çok yoğun bir görünüm alıyor. Özellikle boyun kısmını ve gözler bir kısmını kapatacak şekilde uçlarına şekil veriliyor. Saç uçlarının şekil almasıyla da ortaya hoş ve estetik bir görünüm çıkıyor. Kişiniz saç yapısına göre de kişiye yakışma derecesi değişebiliyor. İşte videosu;

 

 

 

 

Bu Saç Modelinin Bakımı Nasıl Yapılmalı?

 

Bakımda yapılması şarttır. Bunun için yapmanız gerekenler son derece basittir. Ilık su ile saçlarını yıkayın mümkünse soğuk su ile yıkamanızı tavsiye ederiz. Bunun yanında kesinlikle paraben içerikli bir şampuan tercih etmeyin saçlarınıza ve modelinize zarar verecektir. Paraben içermeyen şampuanlar birçok markette ya da kozmetikçi de satılmaktadır. Bunun yanında saç kremini düzenli şekilde duşta kullanın. Saç uçlarınızdaki kırıkları düzenli şekilde aldırmanız da bu saç modeli için çok önemlidir. Saç uçlarının kesimi ile oluşan bu model sağlıksız saç uç görünümünde çok kötü görünür.

İlginizi Çekebilir: V Saç Kesimi ve Modelleri 

 

 

 

Aslan Yelesi İçin Saç Modelleri

 

Hem erkekler için hem de bayanlar için modelleri mevcuttur. Bunun için aşağıda sizlere farklı farklı örnekler sunduk. Bunlardan ilham alıp kendi modelinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Öncelikle bu kesimi yaptırmalısınız sonra da modelleme yapmalısınız.

 

Bayanlar İçin Örnekler

 

Erkekler İçin Örnekler

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?