2023 Yılının En Trend Saç Renkleri | Kızlara Moda

2023 Yılının En Trend Saç Renkleri

2023 Yılının En Trend Saç Renkleri

2023 yılının en moda saç renkleri hakkında detaylı bilgiler vereceğiz.

Bir bayan yakışan saç rengi tüm görünümünü baştan ayağa değiştirir. Bunun içinde o yıl öne çıkacak saç rengi trendlerini iyi bilmek gerekir. 2023 saç renkleri için çok tarz öneriler mevcut. Koyu, açık ve orta tonlar olmak üzere birçok öneri 2023 için öne çıkıyor. Çok abartılı olmayan saç renklerinin bu yıl için daha revaçta olduğunu görüyoruz. Doğallık ön planda ve buna uygun renklerin seçildiğini görüyoruz. Bunun yanında her ortam için kullanılabilecek önerilerde sunulmuş. İşte 2023 yılının saç rengi trendleri

 

 

 

2023 Yılının Saç Renkleri

 

1.Gümüş Sarı Saç Rengi Trendi

 

Sarı ve gümüş rengin birleşiminde ortaya çıkan hoş bir renklendirmedir.  Çok fazla bilinirliği yoktur. Çoğu bayanın bu tondan haberi bile yoktur. Yeni yılla beraber çok popüler olacağının altını çizelim kesinlikle deneyin deriz. Gümüş ve sarı tonları çok beğenen bayanların çift yönlü kullanabileceği güzel bir renk karışımıdır.

 

 

2.Platin Sarı Saç Rengi

 

Birçok ünlünün de ilgi gösterdiği bir tondur. 2023 yılında altın çağını yaşayacak. 2023 saç rengi trendleri için en ön sıralarda olacağı düşünülen bir sarı renk tonudur.  İbreniz birazcık daha açık renklerden yana ise deneyebilirsiniz.

 

3.Karamel Sarı

 

Bu saç renginin beğenilmesi için çok fazla nedeni var. Soğuk ve sıcak tonları bir arada bulunduruyor. Ayrıca çok zarif bir tondur.  Her yaştan bayanın rahatlıkla deneyeceği bir renktir. Birazcık soluk ve altın bronz görünümü verdiğini de hatırlatırız.

 

4.Krem Sarı Saç Rengi

 

Krem sarısı saç rengi, platin sarısı saç renginin bir çeşit sarımtırak tonudur. Çok harika bir parlaklığı ve canlılığı var. Sarı renk içinde en favori olacak saç rengi tonudur. Saç renginiz için sarı düşünüyorsanız kesinlikle denemelisiniz. 2023 yılında da çok fazla göreceğimiz renklerin başında geliyor.

 

 

5.Gül Altın Saç Rengi

 

Çok canlı ve ilgi çekici bir renk. Erkekleri etkilemek için kullanılabilecek saç renginin başında gelmektedir. Canlı bir saç rengi tonu isterseniz gül renginden faydalanabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Saç Renkleri Kategorimize Göz Atın!

 

 

6.Koyu Köklü Saç Renkleri

 

Saç köklerini koyu renge boyatarak diğer kısımları da diğer renklere boyatarak kullanmak moda. Koyu renkli saç kökleri çok fazla ilgi görmeye aday. Birçok tasarımcı bu saç rengi stilini defilelerde sıklıkla kullandı.

 

 

7.Ombre Saç Renklendirmesi

 

Ombre  birkaç yıl daha zirvede olmaya devam edecektir. Kendi içerisinde birçok çeşidi olan bu saç boyama tekniği çok ilgi görüyor. Tüm bayanlara yakışması da bunda etkendir. Bunun yanında deneyebileceğiniz birçok varyasyon olması da bayanların ilgisini çekmede etkili oluyor.

 

 

 

8.Yoğun Siyah Saç Rengi

 

Yoğun siyah saç rengi altın çağını yaşayacaktır. Beyaz tenli bayanlar siyah renk öyle bir yakışır ki bu etkiyi başka saç rengi ile elde edemezsiniz. Yoğun siyahlar  beyaz tenli bayanlara çok cezbedici etkiler oluşturacaktır.

 

 

9.Bitter Çikolata Saç Rengi

 

Bitter çikolata saç rengi koyu tonlu saçlar içinde en popüler saç rengi olacak 2023 yılında. Çok yoğun ve doğal bir renk olduğu içinde çok beğeniliyor.

 

10.Bordo Saç Rengi

 

Son birkaç yıldır var olan 2020 ile beraber çok fazla göreceğimiz bir renktir. Klapleri fetheden çok özel bir tondur. Koyu ve açık olmak üzere kendi içinde birçok tonu mevcuttur. Farklı ve hoş bir görünüm isteyenler için çok idealdir.

 

 

11.Yoğun Kızıl Saç Rengi

 

Koyu ve açık tonlardan sıkılmış olanlara daha değişik bir kızıl tonu sunmayı düşündüler tasarımcılar. Yoğun kızılla her ortamda kendinizi fark ettirebilirsiniz. Çok güzel yansımasının olduğu kesin. Yalnızca bu rengin bakımına dikkat etmelisiniz.

 

 

12.Gölgeli Saç Renklendirmesi

 

Saçların bir kısmına zıt renklerle efekt verme işlemidir. Tümden değişimlerden çekinenler için oluşturulmuş bir yöntemdir. Güzel yönleri çok fazladır, denenebilir.

 

 

13.Güneş Yanığı Saç Boyama Tekniği

 

Doğal ve şık bir sonuçtur. Güneş yanığı efekti oluşturarak uçlara parlaklık veriliyor. Çoğu bayanın 2023 yılında saçlarına sıklıkla tercih edeceği bir yöntem diyebiliriz. İngilizce de ki adı ise shatush.

 

14.Konturlama Saç Boyama Tekniği

 

Konturlama tekniği makyaj sanatçıları tarafından oldukça iyi biliniyor. Saç stilistleri de bu tekniği etkin şekilde kullanmaya başladılar.  Öncelikli amacı, yüzün tüm mükemmelliklerini vurgulayarak ve kusurları gizleyerek bir saç kesimi ve renk seçmektir. Saçın konturlanması işleminde yapılacak basittir. Vurgulanması gereken kısmın rengi açılır gizlenecek kısımda koyulaştırılır. Makyaj içinde durum böyledir çıkıntılı alın saklanıp boyun uzatılabilir.

 

15.Balyaj

 

2023 yılı ile beraber popülerliğini daha fazla arttıracaktır. Kesinlikle bayanlar tarafından çok fazla beğenilmektedir. Ombreden sonra en çok tercih edilen saç boyama tekniği olarak ikinci sırayı almaktadır.

 

 

16.Kaplan Gözü Saç Rengi

 

Farklı birkaç rengin bir arada bulduğunu balyaj yöntemidir. Kaplan denilen yırtıcı hayvanın göz renginden ilham alınarak tasarlanmıştır. Kahverengi, kızıl, karamel ve küllü renklerin bulunduğu saç rengidir.

 

17.Sombre

 

Çok yumuşak bir geçişin olduğu saç boyama tekniğidir. Ombre gibi keskin sert geçişleri abartılı buluyorsanız, saç rengi tonunuza yakın renk ile yumuşak geçiş oluşturan sombre yöntemini kullanabilirsiniz. Çok doğal bir görünüm verir aynı zamanda yumuşak bir renklendirmedir.

 

 

Serenay Sarıkaya’nın Saç Rengi ve Saç Modeli Hakkında Her Şey

18.Piksel Tekniği

 

Bu teknik çok zaman alıcı ve karmaşıktır. Bundan dolayı da işinde uzman bir saç stilisti tarafından yapılmalıdır. Piksel saç boyama tekniği benzersiz özgün bir yöntemdir. Öz güveni olan bayanların farklılık için deneyeceği ideal bir stildir. Her yerde kullanımı zordur bunu bilerek tercih yapmanızda fayda olacaktır.

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?