2023 Oje Renkleri ve Fiyatları | Kızlara Moda

2023 Oje Renkleri ve Fiyatları

2023 Oje Renkleri ve Fiyatları

Tırnaklar bir bayanı gösteren önemli bir ayrıntıdır. İşte tırnak deyip geçmemek gerek çünkü bayanı farklı kılan bir noktadır. İşte bunun içinde en trend oje renkleri hangileri onu öğrenerek kullanmak gerekir. 2023 oje renkleri için podyumlarda harika renkler öne çıktı. Bu renkler daha çok keşfedilmemiş ara tonlardan seçilmişti. Bu renk önerileri yaz- kış kullanabileceğiniz şekilde seçilmiştir. Bazı renkler zamana göre değişse de genellikle yıl boyu rahatlıkla kullanılabilir.

Mat ve parlak oje renkleri olmak üzere her ikisini de yerine göre kullanımlar gördük. Birçok moda haftasında mankenlerde parlak ve mat renklerde mevcut idi.  Seçim yaparken de buna uygun yapabilirsiniz. İşte en öne çıkan öneriler

 

 

 

2023 Yılının En Trend Oje Renkleri

 

1.Klasik Kırmızı Renk

Her zaman moda olmaya devam edecektir, çünkü artık klasikler arasındadır. Bunu listenin en başına bunun için ekledik. Çünkü  her zaman kullanılabilme özelliğine sahiptir. 5-10 yıl sonra da modası geçmeyecek bir renktir. Tırnaklarda harika çekiciliği ve uyumluluğu ile tanınır.

 

2.Parlak Mor Rengi

 

 

Son zamanlarda morun etkisini arttırdığını görüyoruz artık mor renkten uzak durmayın. Parlak olması da ayrı bir hava katmış. Birçok moda devinin bu rengi sıklıkla denediğini gördük.

 

3.Paskalya Yumurtası Mavisi

 

 

İsmi biraz garip olsa bu maviyi böyle isimlendirebilirdik. Özel ve hoş bir renk grubuna giriyor. Ayrıca tüm mevsimlerde kullanılma özelliğine sahip. Kıyafetlerinizle de uyumlu kombinler oluşturacak bir oje rengidir.

 

4.Açık Mavi

 

 

Soft özellikli renklere bayılıyorsanız bu renkle beraber tırnaklarınız başka bir anlam kazanacak. Çok seksi bir özellik katan elbiselerle iyi kombinlenen bir tondur.

 

5.Kırmızı Tonları

 

 

Kırmızının hakimiyeti her sezonda var yine devam ediyor. Klasik kırmızı yerine daha farklı tonlar arıyorsanız öneririz bu kırmızı tonunu.

 

6.Leylak Oje Rengi

 

 

Birazcık farklı ve çiçeğin güzel rengini tırnaklarınızda bulabileceğiniz 2019-2020 rengidir. Kesinlikle düşünmeniz gereken incelemeniz gereken bir öneridir.

 

7.Balerin Pembesi Oje Rengi

 

 

Balerinler çok kullandığı için bu adı almıştır. Balerin pembesi kesinlikle çok ama çok tatlı bir pembedir. Pembe severler için dizayn edilmiş oje tonudur.

 

8.Turkuaz (tropikal mavisi)

 

 

İki adı var turkuaz ya da tropikal mavisi eşsiz bir fikir önerisidir. Mavi özellikli ama daha farklı tonları bulunduran klasik olmayan bir tondur.

 

9.Nötr Renkler

 

 

Nötr renkler de yine sunulan oje renkleri arasındaydı. Bu da birden fazla rengin karışımıyla ortaya çıkan güzel nötr özellikli bir renktir.

 

10.Elektrik Mavi

 

 

İdeal bir oje rengidir. Biraz öz güveni yüksek bir bayansanız bu mavinin sıcaklığı ile kendinize güzel bir görünüm katabilirsiniz. İlginizi Çekebilir: Güzellik kategorimizi ziyaret edin.

 

11.Güneş Sarısı

 

 

Biraz daha bahar ve yaz rengi diyebiliriz. Sarı renkler daha çok havaların ısınmasıyla ortaya çıkıyor. Gençler için kullanılabilecek dikkat çekici bir renk.

 

12.Şeftali Pembesi

 

Şeftalin tam olgunlaşmamış halinin pembesi çok tatlı ve yumuşak bir hava katıyor. Tırnaklarınız için pembe tonlar düşünüyorsanız çok çok iyi bir öneri.

 

13.Kırmızı Mercan Oje Rengi

 

 

Kırmızı tonlarının her sezonda etkileri çok fazladır. Kırmızı mercan rengi de ilgi çekici hoş özellikli bir renktir. Tırnaklarınıza gösteriş katmak istiyorsanız bu tonu kullanmalısınız.

 

14.Koyu Mavi

 

 

Mavi ağırlıklı renklerin yoğunlukta olduğunu söylemiştik birazcık daha koyu tonlarla tırnaklarınız da aşırı dikkat çekmeden cool renk kullanabilirsiniz.

 

15.Nars Nail Polish-Mots Bleus 3662 Oje Rengi

Fiyatı: 175 tl

 

 

Nars ürünleri çok ilgi görmektedir kesinlikle biraz daha koyu renkler kullanıyorsanız bu markanın bu ürünü çok kalite ve güzel görünüm sağlıyor.

 

16.Pastel Oje Rengi 232

Fiyatı: 33.95 tl

 

 

Bej renkleri de çok iyi sonuçlar ortaya çıkarıyor. Sade ve parlak görünümler arayışında iseniz ekonomik bir oje önerisi diyebiliriz. Fiyatı uygun ve güzel parlaklık sağlıyor.

 

17.Avondan Gel Finish Very Berry 2023

Fiyatı: 28.90 tl

 

 

Şarap tonları da birkaç sezondur trend olmaya devam ediyor. Avon’da size özel hoş görünüm sağlayan bu ojeyi üretmiş, kullananlar çok çok memnun.

 

18.Yves Saint Lauren Jaune Babouche 62

Fiyatı: 412 tl

 

 

Özellikle bu renk kış ve sonbahar için daha uygun. Çünkü bu soğuk kış günlerinde böyle canlı renk kullanmak isteyenler için düşünülmüş bir renk.

 

19.Christian Louboutin Miss Mars Oje

Fiyatı: 604 tl

 

 

Işıltılı metalik tonlar 2023 yılında çok çok önde olacak. Metalik tonlu parlak bu kaliteli markanın ojesini deneyebilirsiniz. Fiyatı birazcık yüksek ama gerçekten çok kaliteli ve eşsiz bir görünüm sağlıyor.

 

20.Flormar Breathing Color Nail Enamel 022 Natural Green Oje 2023

Fiyatı: 25.99 tl

 

 

Yeşilin tonlarını es geçmek mümkün değil kesinlikle. Flormarın bu yeşil tonu tırnaklarda güzel etki yapıyor.

 

21.Burberry English Rose Oje Rengi

Fiyatı: 410 tl

 

 

Gül atın rengi olarak son zamanlarda saçlarda da çok popüler olan bu renk kesinlikle harika. Bu markanın kaliteli bir ojesi ile tırnaklarınıza şıklık katabilirsiniz.

 

22.Kiko Pastel Metal Nail Lacquer 02 Golden Sand Oje

Fiyatı: 52 tl

 

 

Hoşunuza gideceğiniz bir metalik renk. Fiyatına göre çok uygun ve güzel. Bir kere deneyince uzun süre devam edeceksiniz bu renge.

 

23.Chanel Le Vernis 475 Dragon

Fiyatı: 413 tl

 

 

Her zaman kullanacağınız ve Chanel’in harika rengidir. Fiyat olarak biraz yüksek ama özel günler için kesinlikle denenmeli.

 

24.Dior 306 Triano Oje

Fiyatı:  427 tl

 

 

Çok abartıya kaçmak istemeyenler için toprak tonları vazgeçilmeziniz olacak. Bu alanda Dior’un bu oje rengi çok güzel bir seçim olacaktır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?