2023 Mezuniyet Elbiseleri ve Fiyatları | Kızlara Moda

2023 Mezuniyet Elbiseleri ve Fiyatları

2023 Mezuniyet Elbiseleri ve Fiyatları

Mezuniyet zamanları gelmeden bizi ne giymeliyim telaşı kaplar. Bu özel ve anlamlı günde giyeceğimiz mezuniyet elbiseleri çok şık olmalı ki çok hoş ve ölümsüz bir anı olsun. Bunun içinde hummalı bir araştırmaya gireriz ki en güzelini bulalım. Size en iyi modeli seçmeniz için böyle bir kılavuz hazırlayarak yardımcı olmak istedik. Size sunduğumuz fikirlerden sonra işiniz çok kolaylaşacaktır. Yalnız seçeceğiniz mezuniyet elbisesi birtakım özelliklere sahip olmalıdır yoksa tam tersine sönük bir görünüm oluşabilir.

Seçim yapmadan önce kesinlikle bilgilerimize göz atalım araştırma yapmalısınız yoksa kötü bir modeli taşımak zorunda kalırsınız. Unutmayın mezuniyetin en temel parçası elbisedir. Şimdide 2023 mezuniyet elbiseleri neler bunlara bakalım.

 

 

 

Mezuniyet Elbiseleri  Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?

 

  • Vücut tipini bilerek hareket etmek ilk çıkış noktanız olmalıdır. Vücudunuzda kusurlar var ise bunları gizleyecek bir elbise olması önemlidir. Ya da tam tersine vücudunuzda kendinize güvendiğiniz noktalar var ise onları ortaya çıkarmalısınız.
  • Renk konusu seçimi çok çok önemlidir. teninize uygun olarak rengi seçmelisiniz işte altın değerindeki renk önerileri

         Beyaz tenli bayanların seçmesi gereken renkler: Mor ve tonları, ateş kırmızısı, saks mavisidir.

         Esmer tenli bayanlar için seçmesi gereken renkler: Menekşe mavisi, yeşil ve tonları, pudra pembesidir.

  • Renk konusunda arkadaşlarınızla aynı renkte bir elbiseyle karşılaşmak istemeyebilirsiniz. Bunun içinde daha çok ara tonlara yönelin. Misal olarak: koyu mavi, pudra pembesi, açık yeşil, mint yeşili, buz mavisi gibi renkler tercih edebilirsiniz.
  • Model seçimi yaparken daha keşfedilmemiş markaları ve yerleri bulun, yoksa tam tersine arkadaşınız da  aynı desenli elbiseyle karşılaşıp moraliniz bozulabilir.
  • Elbise seçiminde mekana göre tercihlerle çok yerinde seçimler yapabilirsiniz. İşte mekanlara göre elbise seçimleri

Kokteyl şeklinde mezuniyet için:  Kısa elbise modelleri

Havuzlu bir yerde mezuniyet için:  Uçuşan elbiseler ya da fırfırlı tarzlar

 Kapalı bir yerde mezuniyet partisi için: Vücut hatlarını çıkaran elbiseler, ikili parça elbiseler

  • Mezun olacak kişiler genellikle genç yaşlara sahip kişilerdir. Bu noktayı da düşünerek sizi büyük gösterecek abartılı elbiselerden uzak durun. Abartılı parlaklıklar, desenler, taşlar sizi olduğunuzdan büyük gösterir ve yakışmaz. Aynı durum aksesuarlar içinde geçerlidir, onları da daha dengeli seçmek gerekmektedir.
  • Elbisem çok güzel oldu sıra aksesuar seçiminde ise ayakkabı çanta da elbisenin önüne geçecek kadar harikulade olmamalı. Tam tersine uyumlu ve yerinde olması yeterlidir ve daha iyi bir görünüm sağlar. Çok gösterişli bir elbise seçimi yaptıysanız ayakkabınız ve çantanız nude renk tonunda olmalı ve dengelemelidir.

 

 

Mezuniyet Elbiseleri ve Fiyatları

Birçok öğrenci için bu noktada bütçe ayarlaması yapması gerekmektedir. Herkes bütçesine göre seçim yapmalıdır. Bunun için ortalama ne kadar civarında bir elbise alabilirsiniz buna karar verdikten sonra seçim yapmak işinizi kolaylaştıracaktır. Markadan markaya da değişiklik gösteriyor. Markalara göre ortalama mezuniyet elbise fiyatları  475 tl’den başlayıp 23500 tl’ye kadar çıkmaktadır. Genel olarak ortalama bir mezuniyet elbiseleri ise 800-900 tl arasındadır. Mezuniyet elbise fiyatları için örnekleri aşağıda da sunacağız onlara da göz atabilirsiniz.

 

 

 

Tüm Mezuniyet Elbisesi Modelleri İçin Öneriler

 

1.İlkokul Mezuniyet Elbisesi Modelleri 2023

 

İlkokul 4. sınıfı bitiren pek çok öğrenci ilkokuldan ayrılmanın hüznü orta okula geçmenin sevinci ile mezuniyet düzenliyor. Bu küçükler için boy, tarz, stil öneriler için güzel ve sevimli öneriler var. Yaşlarına uygun tasarımlarla ortaya çok hoş görünümler çıkacaktır.

 

 

 

2.Ortaokul İçin Mezuniyet Elbise Modelleri ve Fiyatları

 

Ortaokulu bitiren öğrenciler güzel mezuniyetler düzenliyor, gençliğe bu ilk adımları için çok şık görünmelilerdir. Bunun için 2022 ve 2023 yılı için çok harika tasarımlar mevcut. Son derece modern görünümlerle çok hoş tarzlar yakalanabilir.

 

 

3.Lise Mezuniyet Elbise Modelleri ve Fiyatları 2023

 

Lise dönemleri çok eğlenceli ve güzel dönemlerdir bu zamanların sonunda mezuniyet yapmadan tamamlamak olmaz. Birçok arkadaşınızdan eğlenceli şekilde ayrılırken bu özel veda gecesi için güzel bir elbise seçimi yaparak anılarda hep güzel gözükmek istersiniz. bunun için en son trend olan lise mezuniyet elbiselerini sizler için derledik.

 

4.Üniversite Mezuniyet Elbiseleri 2023

 

Öğrencilik hayatının bitip çalışma hayatına merhaba demenin en son aşaması mezuniyettir. Üniversite mezuniyetleri bir gurur kaynağıdır bunun yanında herkesin gözü sizin üzerinizde olacaktır. Çünkü genç ,  güzel ve başarılı insanlara ilgi büyüktür. işte bundan dolayı da elbise seçimi önem kazanıyor. Sizler için en son moda parçaları derledik bunlara göre seçim yapmanız size çok şeyler kazandıracaktır.

 

 

 

 

 

5.Tesettür Mezuniyet Elbiseleri

 

Bu noktayı da es geçmek olmazdı. Birçok arkadaşınızda tesettürlü mezuniyet elbise tercihleri yapmak isteyebilir. Bunlar içinde gerçekten çok çok hoş öneriler mevcut. 2023 yılı için bayılacağınız modeller mevcut. Artık her giyim şekli için güzel öneriler mevcut.

 

6.Trendyol Mezuniyet Elbiseleri 2023

 

İnternetten alışverişin en önemli yolu Trendyoldan geçiyor. Çünkü çok çeşit ve ucuz fiyat garantisi sunuyor. Artık biliyoruz ki çoğu kişi internetten siparişler yapıyor. Trendyol’da  bulunan mezuniyet elbiselerine göz atıp seçimler yapabilirsiniz. Kararsız kalacağınız da şüphemiz yok geniş çeşidin olması kafa karıştırabiliyor.

İlginizi Çekebilir: En Moda Etek Modelleri

 

 

7.Koton Mezuniyet Elbise Modelleri 2023

 

Koton gençlerin çok sevdiği ve tercih ettiği markalardan birdir. Gençlere dönük yönünü elbiselerde de görüyoruz. Gayet şık ve göz alıcı tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Ayrıca fiyat olarak da ideal denebilecek rakamlara sahip.

 

 

 

8.Roman Marka Mezuniyet Elbise Modelleri

 

Bir diğer marka Roman 2023 koleksiyonuna baktığımızda çok çok iyi modeller mevcut. Fiyat olarak da genellikle 800-900 tl gibi rakamlara sahip. Çok beğeneceğiniz modellerle size geniş bir renk ve desen seçme şansı tanıyor.

 

 

 

 

9.Forevernew Mezuniyet Elbiseleri

 

Forevernew markasının tasarımları bir başka özel. Özenerek tasarlanmış modeller mevcut kesinlikle karar verilmeden önce göz atılması gereken bir marka.

 

 

10.Morhipo Mezuniyet Elbiseleri

 

Bir diğer internet alışverişinin ismi Morhipodur. Bu internet sitesinde de çok çeşit seçeneği vardır. Birbirinden güzel önerileri çok ucuza almanızda mümkün göz atmadan kararınızı kesinlikle vermeyin.

 

 

11.Defacto Mezuniyet Elbiseleri

 

Fiyat ve model tercih açısından güzel önerilerin bulunduğu bir markadır. Özellikle de birbirinden şık elbiselerle göz kamaştırıyor. Ayrıca birçok mezuniyet elbisesinde farklı dokunuşlarla ön plana çıkıyor.

 

 

 

Her Kadının Dolabında Yer Alması Gerekenler

 

12.Adl Mezuniyet Elbiseleri

 

Adl çok klas ve zarif tasarımları bünyesinde barındırıyor. Kendinize zerafet katmak istiyorsanız bu markanın gücünden kesinlikle yararlanmalısınız. Birçok kişinin beğeneceği modeller fazlaca var. Ön tercihleriniz arasında bulunması gereken bir marka olduğunu söyleyelim.

 

 

13.Lcw Markalı Öneriler

 

Geniş mağaza ağı ve ulaşılması kolay bir yönünün olmasında dolayı tercih edilebilir bir markadır. Özellikle ilkokul ve ortaokul öğrenciler için güzel öneriler sunmuş. Ayrıca çok uygun fiyatları ile de avantajlı seçenekler sunuyor.

 

 

 

14.Siyah Renkli Mezuniyet Elbisesi

 

Klasik bir öneri gibi gelse vazgeçilmezdir. Hem zayıf hem de ince gösterir sizi. Ayrıca tarz ve çekicilik sunar. Güzel bir saç rengi ve makyajınızla siyahı kendinize çok yakıştırabilirsiniz. Siyah her zaman güzeldir bu ifadeyi aklınızdan çıkarmayın.

 

 

15.Pudra Renkli Mezuniyet Elbisesi

 

Biraz daha açık renklerle yaşınıza uygun görünümler elde edebilirsiniz. Özellikle de esmer bir bayansanız bu tonlar size çok uygun olacaktır. Sade ve canlı bu renkle gecenin yıldızı olabilirsiniz.

 

 

 

16.Rengarenk Öneriler

 

Genç, enerjik, kıpır kıpır görünmek için renklerin gücünden yararlanabilirsiniz. Özellikle de yaz günleri için bir başka güzeldir. Aksesuarlarınızın da canlı renklerden oluşmasına dikkat edin çünkü uyumu yakalamanız önemlidir.

 

 

17.Çiçek Desenli Tasarımlar

 

Bahar esintisi yakıştırmasını da yapabiliriz. Çiçek desenleri ile mevsim uygun tasarımlarla kendinize farklı bir hava katabilirsiniz. Çok güzel önerilerin olduğu bir tasarım şeklidir. Desenleri seviyorsanız size çok güzel yakışacaktır.

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?