2023 İlkbahar-Yaz En Moda Etek Modelleri | Kızlara Moda

2023 İlkbahar-Yaz En Moda Etek Modelleri

2023 İlkbahar-Yaz En Moda Etek Modelleri

Etekler artık daha kusursuz ve harika bir görünüme sahip. 2023 etek modelleri çeşitliliği ile dikkat çekti.  Hatta bazı etekleri pantolonlarla birleştirerek ortaya yaratıcı öneriler çıkardılar. 2023 ilkbahar-yaz etek modelleri bizlere  neler getirdi? İfadesini kullanılanlar çok fazla , bu soruyu soranlar için cevaplayalım. Malzemelerin, dokuların, desenlerin bitmeyen taraflarını göstererek vurguladılar.

İpek etekler, tut etek modelleri, parlak etek modelleri, pırıltılı etek modelleri, ipli etekler 2023 yılının moda etekleridir. İşte çevrenize meydan okuyacak görünümle ortaya çıkmak istiyorsanız bu eteklere merhaba deyin. İlkbahar ve yaz mevsiminin özellikleri de düşünülerek en şık tasarımlar ortaya çıkarılmış. Gerçekten de etek sevenler için güzel tasarımlar mevcut. Şimdi de diğer ayrıntılara bakalım.

 

 

2023 İlkbahar-Yaz Etek Modası

 

1.Şeffaf Etekler

 

İlkbahar-yaz için transparan tasarımlar ön plandaydı. Bacaklarınızı ortaya çıkaracak bir etek stili. Düzgün bacaklarınız var ise bu öneri çok hoşunuza gidecek. Yalnız bu tarzı güzel kombinasyonla kullanmak çok önemlidir. Kemer ve trençkot gibi tarzlarla beraber kullanmanız çok hoş bir görünüm katacaktır.

 

 

2.Deri Etek Modelleri

 

Deriyi her durumda kullanabilirsiniz. Deri tasarımlı stiller 2023 yılında çok ön planda olacak. Diz boyunda deri kalem etekleri işe giderken de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Gömlek, tişört, blazerlarla en iyi kombin şeklini yakalayabilirsiniz.

 

 

 

3.Asimetrik Sarılı Etek Modası 2023

 

Asimetrik tarzlar gerçek anlamda bir bayan cazibe katmaktadır. Asimetrik eteklere birazcık da sarılı tarzlar eklenerek bu etek farklılaştırılmıştı. Bunun yanında parlak ve metalik görünümler eklenerek ortaya güzel sonuçlar çıkarılmıştı. 2023 ile beraber kesinlikle gardıroplarınız da yerini almaları gerekecek.

 

 

4.A Kesim Etekler Trendi 2023

 

Bu etek deseni ilkbahar-yaz gardırobunun en önemli parçasıdır. Bluzlar, örgülü üstler, blazerlar, düz ve işlemeli ekoseler ile mükemmel görünümü kazanabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Moda Kategorimize Kesinlikle Göz Atın

 

5.Tutu Etek Modelleri

 

Tutu etek ve desenleri 2023 ilkbahar-yazın sıra dışı bir trendi oldu. Erkeklerde rock tarzı ne ise bayanlarda da bu etek modeli odur. Birbirinde farklı tasarımları olması da ayrı bir ilgi çekici idi. Renk olarak siyah beyaz tercihler daha fazla idi.

 

 

 

 

6.Fırfırlı Etek Modası

 

Tüm koleksiyonlarda fazlasıyla olan bir modeldi. Tüm markalar koleksiyonlarında az ya da çok bu tasarıma yer vermişti. Yüksek belli, sıkı kalçalı ve kabarık bir görünüm verir. Desenli üstlerle çok güzel kombinasyon sağlar.

 

2021-2022 Çizgili Elbise Modelleri

 

 

7.Parlak ve Metalik Tasarımlar

 

2023 parlak ve metalik görünümlerin yılı olacak. Çok dişil bir görünüm ortaya çıkaran bu trend aynı zamanda göz alıcı. Pembe şeker, koyu siyah, yoğun mavi, asil altın ve serin gümüş  renkleri en trend olanlar arasındadır. Asimetrik üstler, retro büyük ceketler, büyük boy kazaklar ile kombinler oluşturabilirsiniz. Özel davetlerde kullanılabilecek iyi bir tasarımdır.

 

 

8.Tüylü ve Püsküllü Tarzlar

 

Alışılmadık bir şey istiyorsanız gerçekten bu detaylı eteği kullanmalısınız. Özellikle akşam dışarı çıkarken kullanıma uygun şık bir tarzdır. Tüyler ve püsküller kesinlikle ama kesinlikle çok detay katıyor.

 

 

9.Deri Kayışlı Tarzlar

 

Deri kayışlı etek modelleri 2023 ilkbahar-yazın en büyük trendi. Son yıllarda ortaya çıkan en güzel tasarım diyebiliriz. Önümüzdeki birkaç sezon çok fazla kullanacak bir model olacaktır. Bunun yanında giyenler vazgeçemeyecektir.

 

 

10.Mini Etek Tarzları

 

60’lı yılların mükemmel seçimi idi mini tarzlar. Yaz günleri içinde olmazsa olmazlarındandır. 60’lı yılların tarzı biraz güncellenerek ortaya modern şık bir görünüm çıkarılmış. Moda haftalarında da bunu sıklıkla gördük.

 

 

Yukarıda 2023 etek modelleri hakkında detaylı bilgiler verdik. Bu önerilerden esinlenerek kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz. Diğer moda konularında görüşmek üzere…

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?