2023 Sonbaharı Maskülen Ayakkabı Modası | Kızlara Moda

2023 Sonbaharı Maskülen Ayakkabı Modası

2023 Sonbaharı Maskülen Ayakkabı Modası

2023 sezonunda sonbahar aylarının gelmesiyle birlikte hem kıyafetlerde hem de aksesuarlarda yazın etkisinden çıkıp, sonbaharın etkisine girdik. Yaz aylarının rahat ve ince kıyafetlerinin yerini sonbahar kış aylarının kalın kıyafetleri aldı. Ayakkabılarda da yaz aylarının açık modellerinin yerini maskülen ayakkabılar almış durumda. Biz de bu yazımızı sonbaharın trendleri haline maskülen ayakkabıları sizlerle paylaşmaya çalışacağız.

1.Laofer Ayakkabılar

Bu sezonun en dikkat çekici ayakkabılarından olan laofer modelleri hemen her yerde görmekteyiz. Özellikle kahve tonlarının sıklıkla tercih edildiğini de söylemekte yarar var. Aslında geçtiğimiz sezonlarda da olukça trend olan bu ayakkabıları kullanarak maskülen bir görünüm elde etmek oldukça kolay olacaktır.

bayan-loafer-2 image5608a6391ab29

2.Oxford Ayakkabılar

Bu sezonun en trend parçalarından biri de yine maskülen bir tarza sahip olan Oxford ayakkabılar. Bu sezon farklı renklerini göreceğimiz Oxford ayakkabılar kotlarla oldukça şık kombinler ortaya çıkarabiliyor. Sonbahar sezonunun en çok tercih edilen ayakkabılarından olan Oxford ayakkabılar şıklık olmasının yanı sıra rahatlık da sunmakta.

oxford-ayakkabi-nasil-giyilir-5 oxford

3.Bohem Ayakkabılar

Feminen kıyafetlerinizle birlikte rahatlıkla kombinleyebileceğiniz, bu sezonun en çok tercih edilen ayakkabılarından biri de bohem ayakkabılar. Hem şık kombinler oluşturup hem de farklı tarzlar denemek isteyenler için bohem ayakkabılar ile elbiseleriniz ve feminen pantolonlarınızı kombinleyebilirsiniz. Bohem ayakkabılar seçerken de kahve tonlarını tercih etmenizi öneririz. Çünkü bu sezonun trendleri arasında yer alan bohem ayakkabıların kahve tonları oldukça sık tercih ediliyor. Sokak modasında sıklıkla gördüğümüz bohem ayakkabıları siz de mutlaka denemelisiniz.

metalik-ayakkabilar

4.Metalik Ayakkabılar

Bu sezonun bir diğer trendi ise metalik ayakkabılar olarak karşımıza çıkıyor. Bir çok kombininizi tamamlamada yardımcı olacak olan metalik ayakkabılar şıklığınıza şıklık katacak parçalardan biri olacak. Özellikle siyah ve gri metalik ayakkabıları da çok sık gördüğümüzü söylemekte yarar var. Sade görünümü olan kıyafetlerinizin altında oldukça dikkat çekici bir parça olacağından şüpheniz olmasın. Bunun yanı sıra oldukça orijinal ve özgün kombinler oluşturmanıza da yardımcı olacağından eminiz.

Maskülen ayakkabıları ister günlük hayatınızda isterseniz de ofis ortamında rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Tüm moda fikirleri için sitemize bakabilirsiniz. Birbirinden farklı fikirlerle her zaman sizlerleyiz.

İlginizi Çekebilir: 2023 Yılı İçin Ayakkabı Trendleri

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?